Arkitektur

Arkitektur og design kun for deg. Inngår du en tegneavtale med Urbanhus, vil en av våre dedikerte arkitekter tegne et iøynefallende hus eller en unik og moderne hytte basert på dine ønsker og din identitet. Mange av våre kunder starter byggeprosessen med å ta en titt på våre ferdige hus og hytter. Dette er hus- og hyttemodeller som våre arkitekter kan tegne om til en helt unik løsning – designet og arkitekttegnet kun for deg. Arkitektene våre kan selvsagt også tegne din kommende (fritids)bolig helt fra scratch.

Med vår arkitekturprosjektering sikrer vi at alle kan få bygge sitt hus eller sin hytte fra Urbanhus hvor enn de måtte bo i Norge.

Du trenger ikke flytte eller kjøpe ny hytte for å bo eller feriere i et nytt bygg. Arkitekturtegnet renovering, – påbygg eller – tilbygg er en funksjonell og bærekraftig måte å utvide gleden av bygget du allerede er glad i.

Våre tjenester

Tegneavtale

Arkitekturprosjektering

Renovering / påbygg / tilbygg

Møt våre arkitekter

Alle våre arkitekter har høy yrkesstolthet, lang erfaring og stor arbeidsglede – essensielle egenskaper som sammen med bred faglig kunnskap og dedikasjon må til for å levere effektivt arbeid av høy kvalitet for våre kunder.

Her er våre arkitekter som kan videreføre og realisere nettopp din boligdrøm!