Vi søker likesinnede!

Brenner du også for god design, kvalitet og funksjonalitet?
Ønsker du å jobbe med en sterk og innovativ merkevare i premiumsegmentet?

Her er 9 grunner til hvorfor du bør vurdere oss som partner:

  1. Sterk merkevare: Vi er kjent for vårt unike design og har en sterk merkevare med høy digital synlighet, noe som gagner våre forhandlere ved å øke deres rekkevidde og skaffer kunder å jobbe med.
  1. Konkurransedyktige arkitekttjenester: Vi tilbyr høykvalitets arkitekttjenester til en gunstig pris, med en hurtig respons og i tett samarbeid med våre medlemmer og sluttkunder. I tillegg til å tegne flotte funkisboliger utfører vi mulighetsstudier, energiberegning, solstudier mm.

  1. Rask og markedsrettet konseptutvikling: Vi tilpasser oss raskt etter trender og markedets behov, slik sikrer vi at våre partnere alltid er et skritt foran med vår merkevare.
  1. Markedsføring: Vi bistår våre medlemmer med lokaltilpasset markedsføring som et supplement til vår nasjonale aktivitet. Vi kjenner kundegruppen og er ekspert på konseptet – du kjenner ditt lokale marked. Det skaper gode resultater. I tillegg er vi opptatt med å følge med med å ta flere årlige statusoppdateringer.
  1. Gode betingelser: Vi har gode sentrale avtaler med flere ledende aktører, slik som Optimera, Hagen, Trapperingen, Gilje, Aubo, HTH, Glava mm. Her kan du se utvalget.
  1. Byggesystemer: Effektiv produksjon med precut-elementer og tilhørende rådgivning via våre hovedsamarbeidspartere.
  1. Fleksibilitet: Vi tilbyr Holte og Kvalitetskontroll som begge er annerkjente leverandører av kvalitesstyringssystemer (KS) og Pipedrive som kundestyringssystem (CRM). I Urbanhus blir du ikke styrt av systemer, du kan velge selv om og hva du eventuelt vil koble deg på, avhengig av dine behov.
  1. Lojalitetsfordeler: Bonusordninger som belønner forhandlernes engasjement. Minimum 4,5% * Gjelder for uttak som genereres gjennom Optimera.
  1. Nettverk: Vi er en god gjeng som liker å jobbe på tvers av avdelinger, medlemmer, kunder og samarbeidspartnere. På den måten kan vi inspirere hverandre, og dele erfaringer. Vi setter opp Webinarer med aktuelle og nyttige temaer og vi holder en årlig konferanse, som ofte kombineres med en fagtur sammen med våre partnere. Medlemmer holdes jevnlig oppdatert via nyhetsbrev, e-post, telefon og besøk.

Hvis dette stemmer overens med dine forventninger til en boligleverandør som har spesialisert seg på moderne arkitektur bør du gi oss et lite vink, slik at vi kan ringe deg opp for å fortelle mer om Urbanhus og mulighetene vi representerer.

Send oss en melding

Hvorfor er Bico bygg og innredning AS Urbanhus-forhandler?
– Vi har et premium produkt å tilby dem som ønsker å bygge en unik bolig

Et lite URBANHUS utvalg bygget av Bico bygg og innredning i Kristiansand: