Arkitekturprosjektering

Arkitektur

At vi i Urbanhus dessverre ikke har forhandler i ditt område, betyr ikke at du ikke kan få bygget din foretrukne Urbanhus-bolig eller -hytte. Vi tilbyr nemlig arkitekturprosjektering slik at du kan gå til et lokalt byggefirma for å få pris på materialer og tømrerarbeid for så å få bygget din spesialtilpassede (fritids)bolig.

Med arkitekturprosjektering tilpasser vår arkitekt et av våre kataloghus eller en av våre kataloghytter, eller tegner et hus eller en hytte fra scratch. Dette gjør at huset eller hytten blir optimalisert for nettopp deres tomt og at romløsningene blir nøyaktig slik dere ønsker og har behov for.

Ved arkitekturprosjektering produserer vi i Urbanhus ferdige tegninger som du kan bruke for å motta pris fra et lokalt byggefirma. Våre arkitekter vil dessuten følge deg opp og jobbe sammen med deg via telefon, Skype og e-post.

Pris varierer ut i fra materialvalg, innvendige løsninger på kjøkken og bad, parkett, vannbåren varme etc. Kostnader knyttet opp mot grunnarbeid kan også variere.

Alle våre hus blir designet til deg – du som er kvalitetsbevisst og ønsker deg enn iøynefallende og unik bolig eller hytte! Du finner også standard leveransebeskrivelse som nedlastningsbar fil under hvert enkelt hus og hver enkel hytte på våre nettsider.

Ta gjerne kontakt med oss om du ønsker å vite mer om vi kan hjelpe deg med din byggedrøm.

Send oss en melding