Tegneavtale

Arkitektur

Finner du ikke det rette funkisinspirerte huset eller moderne hytta på vår nettside? inngå en tegneavtale med arkitektene.

Da tegner vi huset eller hytta for deg, slik at alle dine ønsker og behov tilfredsstilles. På vårt tegnekontor i Haugesund sitter det sivilarkitekter med bred kompetanse innen arkitekturprosjektering, klare til å skreddersy din (fritids)bolig for deg. Vi tegner om kataloghus og -hytter, eller tegner helt nytt bygg fra scratch – som bygges på din ID!

Det er smart og verdifullt å investere både tid og penger i tegnedelen da dette er en svært viktig fase av byggeprosessen og som har stor innvirkning på sluttresultatet.

Urbanhus sikrer deg best mulig resultat med utgangspunkt i dine budsjett, ønsker, behov og din tomt.

For å starte på et byggeprosjekt sammen med deg, ønsker vi å formalisere samarbeidet vårt. Det gjør vi ved å inngå en tegneavtale for oppstart av tegnedelen. Avtalen vil utformes etter oppdragets kompleksitet og det arbeidet som skal bli utført, enten på timepris eller fastpris, noe som avtales i hvert enkelte tilfelle.

Med en tegneavtale tilbyr vi i Urbanhus en svært rimelig inngangsbillett til en unik, arkitekttegnet (fritids)bolig som sikrer deg maksimalt utbytte av dine investeringer.

Tegneavtalen gjøres direkte med din Urbanhus-leverandør, som vil følge deg gjennom hele byggeprosessen. Konsultasjon og befaring med oss er gratis, med mindre annet er avtalt. Utgifter knyttet til innhenting av nødvendige opplysninger fra den aktuelle kommunen kommer ev. i tillegg.

Arkitektene hos Urbanhus tegner iøynefallende hus og hytter basert på dine ønsker og din identitet. Mange av våre kunder begynner byggeprosessen med å ta en titt på våre ferdige hus og hytter. Våre arkitekter kan tegne om disse til en unik løsning, designet kun for deg, eller tegne det kommende prosjektet ditt helt fra scratch.

Send oss en melding