Forhandler

Bico: – Et premiumprodukt

Bico - Urbanhus-forhandler

I 30 år har Urbanhus-forhandleren Bico vært totaltilbyder innen bygg- og innredning i nærings- og privatmarkedet i og rundt Kristiansand. 

– Kundegruppen som velger Urbanhus består av alt fra unge par med småbarn til pensjonister som ønsker seg lekker bolig tilpasset sin hverdag, informerer prosjektleder i Bicos boligavdeling, Fritz Hjort. 

Bico har bygget og renovert noen av Kristiansand-regionens flotteste boliger. Bedriftens medarbeidere i Oslo og Kristiansand har lang fartstid innen faget – erfaring og kunnskap som gir deres kunder trygghet i hele byggeprosessen.

– Fordelen med å være Urbanhus-forhandler er at vi har et premiumprodukt å tilby en kunde som kommer til oss med tomt og ønsker å bygge seg en unik bolig. Vi starter gjerne med helt blanke ark, og sammen med vår erfaring og gode arkitekter skaper vi gode hjem, tilpasset kundens ønske og behov. 

Fritz Hjort - Bico
Fritz Hjort i møte med Urbanhus.

Gir gode utgangspunkt i kundemøter

I møter med sine kunder er Hjort og hans kolleger i moderne og tradisjonsrike Bico opptatt av å kunne vise og dokumentere ferdig produkt med både bilder og film. 

– Det er tross alt sluttproduktet som teller. Nettsiden til Urbanhus har en rekke prototyper på både hus og hytter. Dét, sammen med et stort bildearkiv av ferdigstilte boliger, oftest med skreddersøm, gir oss et godt utgangspunkt i kundemøter. Digital synlighet og inspirasjon er svært viktig og helt i tråd med Bicos filosofi, forteller prosjektlederen. 

– Kundene våre faller for kombinasjonen av en solid og kvalitetsbevisst entreprenør og en premium merkevare. Som også er kjent for god kvalitet og lekre linjer. Urbanhus og Bico er en god kombinasjon, fastslår Hjort. 

Bico - Urbanhus-forhandler
Bolig fra Urbanhus, oppført på Dvergsnes i Kristiansand av Urbanhus-forhandler Bico.
Neste artikkel Forrige artikkel
Se alle artikler