Reportasjer

Velg riktig kledning til ditt funkishus

Riktig kledning er en viktig beslutning

Kledning er en viktig beslutning når du planlegger å bygge ditt moderne funkishus. Kledningen er ikke bare ansvarlig for boligens utseende, men den påvirker også vedlikehold, isolasjon og levetiden til hjemmet ditt. Urbanhus gir deg en rekke kledningsalternativer for å skape din perfekte bolig, og her vil vi utforske hvordan disse alternativene brukes, samt fordelene de gir.

Bico - Urbanhus-forhandler

Moderne plater og elegante alternativer

Urbanhus tilbyr moderne plater som gir hjemmet ditt et strømlinjeformet og rent utseende. To av våre mest populære alternativer er Alutile og Equitone. 
Disse fasadeløsningene gir boligen din et forseggjort utseende og har flere felles fordeler som er verdt å merke seg.

Fordeler med Alutile og EQUITONE

• Miljøvennlig og bærekraftig: EQUITONE har oppnådd Cradle to Cradle-sertifisering på bronsenivå for alle fibersementmaterialer. Dette betyr at materialene er produsert med tanke på bærekraft og minimal miljøpåvirkning. Alutile er også forpliktet til å redusere sitt klimaavtrykk. Begge alternativene representerer et miljøvennlig valg for din bolig, i tråd med Urbanhus’ bærekraftstrategi.

• Holdbarhet og vedlikeholdsvennlighet: Både Alutile og EQUITONE er kjent for sin holdbarhet og lave vedlikeholdsbehov. Materialene krever minimalt med vedlikehold, noe som betyr mindre tid og innsats brukt på maling og reparasjoner. Dette gir deg mer tid til å nyte hjemmet ditt!

• Variert designuttrykk: Alutile og EQUITONE gir deg muligheten til å uttrykke din personlige stil i boligen din. De tilbyr varierte estetiske muligheter, fra moderne og nyskapende uttrykk til mer tidløse og elegante design. Urbanhus hjelper deg med å kombinere disse alternativene kreativt for å skape en unik bolig.

Trekledning

Hvis du foretrekker en naturlig og innbydende følelse, tilbyr vi bl.a. MarnarBruk Royalimpregnert trevirke. Denne typen kledning er spesielt tilpasset for nordisk klima og gir boligen din en tidløs, klassisk estetikk. I tillegg har vi flotte alternativer som sedertre, en eksklusiv tresort med innebygget naturlig varighet, prima sortering og nesten kvistfri. Malmfuru er også et populært valg for kledning med lange tradisjoner her til lands. Velger du utendørs kledning i malmfuru fra Moelven, får du en vakker grå fasade med minimalt vedlikehold og lang levetid. Det er mange gode løsninger og varianter. 

Kombinasjon med murpuss eller plater

For en flott og klassisk kontrast til ren trekledning, kan du vurdere å inkludere murpuss eller plater i designet ditt. Kombinasjonen av trekledning med plater eller murpuss gir et spennende visuelt element til boligen din og kan skape et unikt og moderne utseende. Urbanhus benytter ofte Sto-puss systemet som har mange fordeler. God isolasjonsevne, fuktbeskyttelse lang levetid og ikke minst en stor fleksibilitet når det gjelder utrykk.

Når du velger kledning for ditt moderne hjem med Urbanhus, kan du være trygg på at du får ekspertveiledning for å ta den riktige beslutningen. Kontakt oss i dag, og la oss hjelpe deg med å bygge den boligen som er perfekt tilpasset dine behov og ønsker, med materialer som oppfyller din visjon for boligen. Vi fokuserer på å kombinere disse materialene på kreative måter for å gi boligen din den perfekte balansen mellom estetikk, funksjonalitet og holdbarhet.

Velg riktig kledning
Neste artikkel Forrige artikkel
Se alle artikler