Vil du bli forhandler av Urbanhus i Østfold?

Vi i Urbanhus opplever sterk vekst i etterspørselen etter våre moderne, funkisinspirerte hus og hytter. Nå ønsker vi å bygge ut vårt forhandlernettverk i Østfold. Drifter du en driftig forhandler vi er på jakt etter å samarbeide med? 

Om Urbanhus

Med lokalkontorer og forhandlere over hele landet, er Urbanhus en spisset leverandør av moderne hus og hytter. Vi tegner, prosjekterer og bygger iøynefallende boliger basert på kundens ønsker og identitet. 

Urbanhus har et tydelig og rendyrket formspråk, basert på stor kunnskap, lang erfaring og et brennende engasjement. Våre kunder er ute etter en egen identitet og et unikt produkt, og velger Urbanhus fordi vi er spesialister på moderne, funkisinspirert arkitektur med fokus på design, kvalitet og funksjonalitet i high-end-segmentet. Og med Urbanhus er arkitekttegnede hus en ukomplisert prosess – fra ide til ferdig bygg.    

Les mer: Fra idé til ferdig bygg – Slik foregår byggeprosessen hos Urbanhus

Vi i Urbanhus har store ambisjoner og leter nå etter dyktige forhandlere og boligaktører som kan ivareta og foredle merkevaren Urbanhus og våre verdier sammen med våre mange andre samarbeidspartnere. 

Bico - Urbanhus-forhandler

Dine fordeler som Urbanhus-forhandler

Urbanhus har lang erfaring med digital kommunikasjon, markedsføring og synlighet i sosiale medier. Vårt bildearkiv er stort, oppdateres kontinuerlig og benyttes flittig i vår digitale kommunikasjon. 

Som forhandler av Urbanhus skreddersyr vi markedspakkene til ditt produkt, dine kunder og ditt geografiske område. Ved vår spissede markedsføring, genererer vi henvendelser direkte til deg som forhandler. På den annen side er det kundene våre som er våre beste ambassadører ved å gi oss ubetalelig markedsføringseffekt. 

Bico Bygg og Innredning AS er Urbanhus-forhandler i Kristiansand. Les mer om dem her:
– Vi har et premium produkt å tilby dem som ønsker å bygge en unik bolig

Som Urbanhus-forhandler har du tilgang til vår Urbanshop hvor du finner markedsmateriell, profilbærere m.m. Hver høst arrangerer vi en forhandlerkonferanse hvor vi har fokus på aktuelle temaer. Som en del av vårt vinnerlag har du også tilgang på et stort og bredt utvalg av husmodeller og -tegninger som ikke ligger tilgjengelig på våre nettsider. 

Våre samarbeidsforhandlere får selvsagt de samme gode betingelser hos de største og mest anerkjente leverandørene i bransjen som vi i Urbanhus har. Mellom 80 og 90 prosent av kundene våre ønsker å bygge bolig med skreddersøm, og våre arkitekttjenester får de til gunstig pris.