Bekkeberget Hage – Byggetrinn 2

ENEBOLIGER MED SYDVENDT HAGE OG TERRASSE. 4(5) SOVEROM. 2 BAD. BARNEVENNLIG VED MARKA. MULIGHET FOR TAKTERRASSE! Fjellberg 15-19, 2022 Gjerdrum

VELKOMMEN TIL BEKKEBERGET HAGE – BYGGETRINN 2!

Andre byggetrinn i det nye boligprosjektet Bekkeberget Hage legges nå ut for salg. Prosjektet består av til sammen 18 stk. arkitekttegnede bolger; Ti kjedede eneboliger og åtte rekkehus. Boligene fra URBANHUS leveres nøkkelferdige med vekt på god kvalitet. Det er en utrolig herlig følelse å overta et helt splitter nytt hjem, hvor alt er fresht, ubrukt og lekkert.

Boligene tegnes av URBANHUS og vil få en moderne arkitektur med store vindusflater og flotte, funkisinspirerte fasader. Alle boligene vil ligge på et skjermet boligfelt, hvor det vil bli etablert fine grøntarealer. I tilknytning til prosjektet ønsker utbygger etablere en tuftepark med flere treningsapparater beregnet for både eldre og yngre. Dette håper vi vil glede de nye innflytterne og nabolaget for øvrig.

I boligene, som nå legges ut for salg, er det lagt vekt på funksjonalitet med stor terrasse og egen carport mellom hver bolig; Det vi si at du kan kjøre helt frem til døren. Superpraktisk for deg med barn og/eller mange handleposer! Eneboligene har gode planløsninger og mulighet for separate, solrike takterrasser på ca. 29 kvm. Her kan du sole deg, grille mat og nyte med venner og familie! Urbanhusene leveres med ekstra god takhøyde i 2. etasje (hele 250 cm), samt takhøye vinduer og terrassedører i begge etasjene. Dette gir en svært lys og luftig følelse – en følelse av eksklusivitet!

Les mer om prosjektet her

Neste prosjekt
Alle prosjekter