Reportasjer

Praktisk og stilfullt i kulden

Stilfult moderne hus i kulden

Når vinteren ruller inn over Norge, er det godt å vite at hjemmet ditt er forberedt. Hos Urbanhus designer vi våre funkishus og hytter for å tåle norske vintre, ikke bare ved å holde kulden ute, men også ved å skape et varmt og innbydende miljø innendørs. Her ser vi på noen av de smarte løsningene som gjør våre boliger ideelle for vintersesongen.

Holde varmen, senker regningen

Våre boliger er bygget med tanke på energieffektivitet.
Gode isolasjonsmaterialer og toppmoderne vinduer betyr at varmen blir inne,
og strømregningen nede. Et varmt hjem er et godt hjem, spesielt når det snør ute.

Vinduer som rammer inn vinteren

Ingenting slår utsikten til et snødekket landskap gjennom et stort vindu med en kopp varm kakao i hånden. Våre boliger er designet for å maksimere utsikten og dagslyset, så du kan nyte naturens skiftninger fra sofaens komfort.

Hjertet i hjemmet

I et Urbanhus finner du moderne peisløsninger som er både effektive og estetiske. Enten det er for en romantisk kveld eller en familiesammenkomst, er peisen et naturlig samlingspunkt i hjemmet.

Smart Lagring for Vintersport

Vi nordmenn elsker våre vinteraktiviteter. Derfor inkluderer vi smarte lagringsløsninger i våre boliger for alt fra ski til snowboards, slik at utstyret ditt er organisert og lett tilgjengelig.

Lun atmosfære med riktig interiør

Mange av våre kunder har et øye for interiørdesign, og det er fra disse kreative sjelene vi henter inspirasjon til å gjøre hjemmet ekstra koselig om vinteren. Basert på deres erfaringer anbefaler vi å innrede med myke tepper, varme farger og stemningsskapende belysning. Disse elementene kan gjøre en stor forskjell i hvordan et rom føles, spesielt i de mørkere månedene. Enten det er gjennom elegant plasserte lyskilder, fargerike kasteputer, eller et vakkert ullteppe, er det mange måter å skape en varm og innbydende atmosfære i ditt Urbanhus.

Et Urbanhus er mer enn en bolig; det er et tilfluktssted fra vinterkulden. Med smart design og funksjonelle løsninger sikrer vi at våre kunder kan møte vinteren ikke bare med stil, men også med varme og komfort.
Neste artikkel Forrige artikkel
Se alle artikler