Funkishus fra Urbanhus

Hustypen som funksjonelt og estetisk skiller seg ut i mengden. Bygget på din ID, skal våre funkisinspirerte hus møte alle dine behov og romme alle dine boligdrømmer.

Lange, rene linjer. Store vindusflater med mengder av tilgang til naturlig lys og utsikt til naturen. Åpne romløsninger med god plass under taket og romslighet på gulvplan. Planløsninger praktiske for hele familien, samtidig som de imøtekommer behovene til hvert enkelt familiemedlem.

Inspirert av de originale funkishusene bygget i Norge på 30- og 40-tallet, er funkis-betegnelsen godt innarbeidet i det norske språk. Funkis, et svensk lånord, er i 2021 et samlebegrep som favner funksjonalismens moderne arkitektur og – byggemetoder.

Funksjonalisme og funkishus handler om å kvitte seg med all unødvendig dekor og gamle stilelementer, for å skape noe rent, nytt og funksjonelt, som er unikt og bare ditt.

For at du skal få realisert din boligdrøm med et funkishus fra Urbanhus, trengs det mye og grundig arbeid og planlegging. Det meste av dette er det imidlertid vi som tar oss av, enten du tar utgangspunkt i våre mange kataloghus eller ønsker å tegne og bygge fra scratch.

Som en av Norges ledende utbyggere av funkishus i flere tiår, har våre arkitekter og håndverkere erfaringen og kunnskapen som skal til for å omgjøre ønskene nedtegnet i hustegningene til en flunkende ny funkisbolig i virkeligheten.

Urbanhus er tilknyttet forhandlere over hele landet, noe som forenkler og effektiviserer byggeprosessen, fra deres idé til deres innflytting.

… eller

Se nærmere på noen av våre ferdige funkishus