Ny Salgsleder

Møt Erling Høitomt, den energiske nye salgslederen hos Urbanhus Sør-Vest! Med erfaring fra både teknisk utdannelse og designbransjen, er han klar til å bringe et friskt pust til hvordan vi tenker på hjemmene våre.

Kan du fortelle litt om din profesjonelle bakgrunn og erfaring før du kom til Urbanhus?

Min bakgrunn er teknisk utdannelse kombinert med arkitektur og design. Jobbet innen møbel og lysbransjen før jeg startet for meg selv i 2019 og har hatt som oppdrag i å hjelpe kunder med å få funksjonelle og lekre boliger av høy kvalitet.

 

Hva fikk deg til å søke jobb hos Urbanhus, og hva tiltrekker deg mest ved selskapet?

Jeg har besøkt venner som bor i et Urbanhus. Siden den gang var jeg solgt på grunn av dens håndverk, kvaliteter, løsninger og ukompliserte måte å behandle kunder og byggeprosess på.

Hvilke hovedmål har du for din rolle som salgsleder i Sør-Vest avdelingen?

Mitt hovedmål er å være en trygg og pålitelig aktør i markedet som vil være kjent for god service, kvalitet,
forståelsesfull person som representerer ekte og ærlig håndverk for den kresne. Vi er ikke de som skal tenke volum,
men fornøyde kunder. Vi skal bygge boliger som skal vare i generasjoner og tåle øyets slitasje.  


Hvordan vil du beskrive din lederstil, og hvordan tror du den passer med Urbanhus sin bedriftskultur?

Min lederstil er at alle i teamet er like mye verd. Vi skryter alt for lite av hverandre. En god jobb skal bemerkes med positive tilbakemeldinger, på samme tid som en skal være tydelig på hva som forventes av andre. Likt som Urbanhus, så skal det være god takhøyde og kort vei til beslutninger. Vi er opptatt av at alle skal trives, både i selskapet og med seg selv. Vi er opptatt av god helse og sunn livsstil, samt bærekraft.  

Er det noe spesielt ved Urbanhus-prosjekter som du er spesielt begeistret for å jobbe med?

Et Urbanhus representerer en moderne livsstil, noe som representerer meg.

 

Til slutt, har du noen hobbyer eller interesser utenfor jobben som du tror kan påvirke ditt profesjonelle liv?

Jeg liker å leve sunt. Trener og er et svært sosialt menneske med stort nettverk. Jeg reiser så ofte jeg kan. Verden og kulturer inspirerer meg. Elsker å komme rundt i verden å oppleve ny arkitektur, likt som gammel og tradisjonsrik arkitektur som er skapt for flere generasjoner siden, men fortsatt er like aktuell. Det er tidløshet og bærekraft på øverste nivå.

Vurderer du å bygge i Stavanger-området eller på Haugalandet? Ikke nøl med å ta kontakt for en prat om dine boligdrømmer. Erling er alltid klar for å hjelpe deg å realisere dine visjoner for et perfekt hjem. Du kan nå ham på e-post: erling@urbanhus.no eller ringe ham direkte på 950 77 747.