Arkitekttegnet hytte fra Urbanhus

En arkitekttegnet hytte fra Urbanhus er moderne i uttrykket, funksjonalistisk inspirert og unikt – tegnet og bygget på dine ønsker og behov. Med våre arkitekttjenester er du sikret en fritidsbolig som blir bygget akkurat slik den er tegnet.

Arkitektene hos Urbanhus tegner iøynefallende hytter basert på dine ønsker og din identitet. Mange av våre kunder begynner byggeprosessen med å ta en titt i vår hyttekatalog. Våre arkitekter kan tegne om en kataloghytte til en unik løsning, designet kun for deg, eller tegne den kommende fritidsboligen din helt fra scratch. 

Uansett hvilken av fremgangsmetodene du velger, er det viktigste for oss at du får et fristed som reflekterer din stil og personlighet.

Ønsker du å benytte deg av våre arkitekttjenester, starter disse tjenestene med at vi inngår en tegneavtale med deg. Omfanget av den styres naturligvis av om du velger omtegning av en av våre mange ferdige hytter, eller ønsker at vi sammen med deg tegner fritidsboligen fra scratch.

Denne tegneavtalen er et depositum og inntrer kun ved avsluttet avtale eller frafalles ved kontraktsinngåelse. Som regel koster et slikt tegneoppdrag mellom 20.000 og 40.000 kr – en svært rimelig inngangsbillett til en unik, arkitekttegnet hytte som sikrer deg et maksimalt utbytte av din investering.

Enten du ønsker deg en fjellhytte eller hytte ved sjøen eller på landet, hjelper vi deg å skape hytta som passer perfekt til landskapet – ei hytte med ditt personlige preg for å tilfredsstille dine fritidsbehov. Selve tegneavtalen gjøres direkte med din Urbanhus-leverandør, som vil følge deg gjennom hele prosessen – fra tegning til innflytting.  

… eller se nærmere på noen av våre ferdige arkitekttegnede hytter