Arkitekttegnet hus fra Urbanhus

Et arkitekttegnet hus fra Urbanhus er moderne i uttrykket, funksjonalistisk inspirert og unikt – tegnet og bygget på dine ønsker og behov. Med våre arkitekttjenester er du sikret en bolig som blir bygget akkurat slik den er tegnet.

Bico - Urbanhus-forhandler

Arkitektene hos Urbanhus tegner iøynefallende boliger basert på dine ønsker og din identitet. Mange av våre kunder begynner byggeprosessen med å ta en titt i vår huskatalog. Våre arkitekter kan tegne om et kataloghus til en unik løsning, designet kun for deg, eller tegne den kommende boligen din helt fra scratch.

Uansett hvilken av fremgangsmetodene du velger, er det viktigste for oss at du flytter inn i et hus som reflekterer din stil og personlighet.

Ønsker du å benytte deg av våre arkitekttjenester, starter disse tjenestene med at vi inngår en tegneavtale med deg. Omfanget av den styres naturligvis av om du velger omtegning av ett av våre mange kataloghus, eller ønsker at vi sammen med deg tegner huset fra scratch.

Denne tegneavtalen er et depositum og inntrer kun ved avsluttet avtale eller frafalles ved kontraktsinngåelse. Som regel koster et slikt tegneoppdrag mellom 20.000 og 40.000 kr – en svært rimelig inngangsbillett til en unik, arkitekttegnet bolig som sikrer deg et maksimalt utbytte av din investering.

Som en av Norges ledende utbyggere av funkishus i flere tiår, har våre arkitekter og håndverkere erfaringen og kunnskapen som skal til for å omgjøre ønskene nedtegnet i hustegningene til en flunkende ny funkisbolig i virkeligheten.

Selve tegneavtalen gjøres direkte med din Urbanhus-leverandør, som vil følge deg gjennom hele prosessen – fra tegning til innflytting.

… eller

Se nærmere på noen av våre ferdige arkitekttegnede hus