Boligvelger

Finn rett hustype for deg

Hus/hytte

Skrå/flat tomt

Med/uten leilighet

Med/uten garasje

Antall soverom

Reportasjer

Her blir det lagt ut referanseprosjekter og artikler fra forskjellige medier som omhandler Urbanhus, våre samarbeidspartnere og kunder.

Oppvekstparadis fristet

Jevngamle barn på feltet. Kort vei til skole og barnehage. Dette var viktige grunner til at Cecilie og Thomas Salt Hoftun valgte å kjøpe tomt i det nye feltet Sveiven i Skåredalen i Haugesund. De “timet” seg inn på skolestart for sønnen Theo og kunne flytte inn i en flunkende nye bolig fra Urbanhus før […]

Les mer

Nominert til Byggeskikkprisen på Karmøy

Vi synes det er stor stas å bli nominert til hele 3 av 8 nominasjoner av Byggeskikkprisen på Karmøy, og ikke minst utrolig kjekt for dem som har valgt oss.

Les mer

Urbanhus på Os

Vi har i dag inngått en kjedeavtale med Byggmester Skaatun as, og gleder oss over å sette preg på Os, Fusa og Samnanger. Les artikkelen på midtsiden.no

Les mer

Rekordmange dukket opp på deres første visning

Da forsto søstrene at de hadde fått til noe bra. Søstrene Marianne Bjørnestad og Elin Rygg er stylister som bygger boliger for salg. I Urbanhus har de funnet sin samarbeidspartner.

Les mer

Svart magi

Med jobb innen shipping og en fortid til sjøs, var det naturlig for Trond Nilsen å velge skipsleia som nærmeste nabo. Men at han skulle velge et nesten gjennomført svart interiør – det var ikke like selvsagt.

Les mer

En dus base

Marianne Bjørnstad og familien har valgt en nøytral base for sin enebolig i Stavanger. Da er det enkelt å gjøre endringer.

Les mer

Mesterverket i Nordheimskogen

Miksen må ha vært usedvanlig god. Bevisste husbyggere som vet hvordan de vil ha det. En arkitekt som skjønner tegningen meget raskt. Og en byggmester som virkelig legger seg i selen for å skape et hus utenom det vanlige. Når i tillegg boligen plasseres på en fantastisk utsiktstomt, ja da er bare mesterstykket komplett. Bli […]

Les mer

Husbygging og bryllupsfest

2. februar gifter Siw og Jan Frode seg foran sine venner, sine familier, og alle andre som ønsker å se på. Vielsen foregår nemlig på bryllupsmessen i Maritim Hall, og blir sendt på TV Haugaland. Bli med inn i brudeparets nye flotte hjem i Tysvær.

Les mer

Trives i høyden!

Da dansedommer Trine Dehli Cleve skulle bygge nytt hus, valgte hun Urbanhus!

Les mer

Tok med de gode minnene

Med godt utviklet sans for å kombinere nytt og gammelt har Anne-Marthe Dalseide sørget for at gode minner fra bestemor og tante Berly lever med dem i familiens nye hus i Austevoll.

Les mer

Et godt planlagt hjem

Noen bilder fra boligmagasiner og et A4-ark med ønskeliste var utgangspunktet da familien Harveland bestemte seg for å bygge hus. Det heller tynne grunnlaget skulle vise seg å resultere i drømmehuset.

Les mer

Et lykkelig valg

De visste hva de ville ha, men trengte noen som fikk overført deres tanker, ønsker og ideer ned på papiret. Valget falt på arkitekt Morten Klungland i Urbanhus.

Les mer

Utviklet fra egne tegninger

De skulle egentlig bare bytte ut kjøkkenvasken, men endte opp med et splitter nytt og lekkert funkishus i naturskjønne Ramsdalen i Haugesund.

Les mer

Hjemme hos danseløven

Jørn Ole Ese var nær å legge byggeplanene på hyllen, men det var før han så hustegningene med eget dansestudio!

Les mer

Moderne drøm for den kresne

Da Bente Wiken og Daniel Frounberg bestemte seg for å bygge nytt hus, var det med en klar forutsetning i bunn. Her skulle det ikke spares på noe. Resultatet er blitt en ekslusiv funkisvilla med vekt på funksjonalitet og moderne design.

Les mer

Lev det gode livet i Sveio

Albatross Panorama ved golfparken i Sveio lever virkelig opp til navnet. Her kan en nyte en fantastisk utsikt, bruke naturen like utenfor stuevinduet og likevel være i nærheten av skole og butikker. ikke rart Urbanhus forventer stor interesse for de 15 eneboligene, som leveres i tre ulike størrelser.

Les mer

Et vellykket valg

De hadde drømmetomten, men slet med å finne drømmehuset. de saumfarte den ene huskatalogen etter den andre, uten å finne noe som falt i smak. Men det var før et helt nytt hus dukket opp i Urbanhus sin katalog.

Les mer

Moderne idyll i Ramsdalen

Området ved Arkavannet i Ramsdalen er blitt et nytt idyllisk boligområde i Haugesund. Med fredelig beliggenhet midt mellom Haraldsvang og Djupa-dalen er dette et supert sted for barnefamilier.

Les mer

Moderne hus skapes med moderne hjelpmidler

Urbanhusgruppen i Haugesund har hatt stor suksess med å utvikle designhus med nytenkende løsninger, tilpasset dagens- og morgendagens individuelle behov. Konseptet bygger på at alle mennesker skal ha muligheten til å bygge et designhus til kataloghus pris.

Les mer

Skreddersydde hus

Huset er på hele 360 kvadratmeter, men det inkluderer garasje og leilighet. Allikevel har Helene Wathne og forloveden Vegard Thuestad nok av plass i sitt nye hjem i Skåredalen. Rett før jul flyttet det unge paret inn i nok et nytt hjem. For omtrent 5 år siden bygde de sitt første hjem ikke langt unna. […]

Les mer

Urbangruppen – for individualisten

Gamle løsninger må vike for nye – også på boligmarkedet. Derfor har vi startet opp med vårt nye konsept, Urbanhus. Konseptet bygger på at alle mennesker skal få muligheten til å bygge seg et designhus.

Les mer