Tastarustå

2 moderne og stilrene eneboliger med storslått havutsikt på Tastarustå. Nøkkelferdige fra Urbanhus.

Velkommen til et godt sted å bo

Vi har gleden av å presentere et vellykket samarbeid mellom Herlig HUS og Urbanhus. 

De prosjekterte eneboligene på Tastarustå er store og stilrene, typiske Urbanhus boliger. Det er lagt vekt på de utvendige linjene, og innvendig finner du funksjonelle løsninger perfekt tilpasset en moderne familie. Det er lagt opp til at man enkelt kan gjøre deler av 1.etg. om til hybel. Eneboligene blir en del av et stilrent boligmiljø der alle utviklerne i området har lagt stor vekt på arkitektur. Helhetlig er dermed et ord som passer særdeles godt i beskrivelsen av boligene og nabolaget.

Eneboligene har en flott beliggenhet i et unikt boligområde på Tasta i Stavanger.

Link til annonse på finn.no

Dette er en ytterst sjelden mulighet for den kvalitetsbevisste som ønsker en eksklusiv bolig i et godt og trygt bomiljø. Boligområdet ligger på toppen av TASTARUSTÅ med storslått havutsikt.

Om Tastarustå

Tastarustå ligger 10 minutter fra stavanger sentrum. 
Tasta er en bydel som har vært i stor vekst de siste årene med en befolkningsøkning på over 10% over de siste ti årene. 

På Tasta bor du grønt og landlig, og samtidig bare en kort sykkel-, buss- eller biltur til Stavanger sentrum. Det er bare et par minutters spasertur til sentrum i bydelen Tasta – der Tasta Senter ligger med 45 butikker.
Det finnes flere flotte friområder på Tasta, som Tastaveden, Tastavarden og Stokkavatnet.
Liker du å ta deg en dukkert i sjøvann er Dusavikstraen en kort kjøretur unna og foretrekker du ferskvann kan badeplassen nedenfor Mississippibekken ved Stokkavatnet være stedet for deg. Tastahallen som er en innendørs svømmehall finner du like ved Tastaveden og Byfjord skole om du liker bedre å svømme inne.
Vardeneset Idrettspark steinkast unna består av blant annet Norges største skatepark, innendørs squashbaner og seks fotballbaner. Ved Tastarustå skole finnes basketballbane, fotballbane og –binge, sandvolleyballbaner, friidrettsbane og en mini-skatepark med betongramper. I tillegg finnes idrettshaller som Tastarustå idrettshall og Tastavarden fjellhall ikke langt ifra boligene.

Boligområdets plassering gir en behagelig kombinasjon av nærhet til natur- og rekreasjonsområder sammen med kort vei for å delta i bylivet.

Kontakt oss for et uforpliktende møte

Alle prosjekter