Stilren enebolig med etterspurt beliggenhet – 4 soverom – 172m2 BRA

Vestvollveien 9, 4017 Stavanger

Velkommen til en moderne enebolig

Boligen ligger i et svært attraktivt, sentralt og veletablert område på Auglend. Familievennlig og solrikt beliggende. Et godt sted å bo!

Boligen er over 2 plan med svært arealeffektiv planløsning. Et moderne arkitektonisk uttrykk og funksjonelle løsninger. Gode materialvalg og gulvvarme i alle rom i 1.etasje med parkett og fliser som styres via romføler/termostat. Hovedetasjen i huset har en god sosial løsning hvor kjøkken er sammenhengende med spisestue som er en naturlig deling mellom kjøkken og stue. Fra stuen er det videre adkomst til solrik markterrasse med god plass til møblering. 

Det leveres valgfri kjøkkeninnredning. Videre opp i boligens 2.etasje er det 4 gode soverom med god plass til innredning og garderober. Hovedsoverom har tilknytning til eget bad og walk-incloset mens det er ett ekstra bad til de tre øvrige soverom i 2.etasje. Hovedplan har carport med stor bod med adkomst inn til vaskerom. En perfekt og funksjonell løsning i en travel hverdag. 

Beliggenhet

Området preges hovedsakelig av villabebyggelse og av at nabolaget har en god spredning demografisk. Her er det flotte frilufts og turmuligheter i umiddelbar nærhet med Vannasen, Sørmarka og Vaulen badeplass som gode eksempler. Dette er områder som er veldig populære for barn og familier alle årstider og gir unike muligheter for de som er så heldige å bo i området.

Link til Finn.no annonse

Alle prosjekter