Buhagen – Kolnes, Karmøy kommune

6 eksklusive og moderne eneboliger med nydelig utsikt til Førresfjorden kommer for salg i mars 2021.

Bolig 1-4

Utsiktstomter i eksklusivt boligfelt

Velkommen til Kolnes, og flotte utsiktstomter i enden av Buhagen feltet. Nydelig utsikt til Førresfjorden og omgivelsene ellers. Feltet ligger i en blindgate – helt uten gjennomgangstrafikk.

Bolig 1-4

Fra din bolig har du umiddelbar nærhet til Både Århaug Espira Barnehage og Kolnes Barnehage. I tillegg er Kolnes skole (1-7 kl.), og idrettsanlegg i samme korte avstand. Det er ikke uten grunn at det på folkemunne heter “Familiebyen Kolnes” – familier stortrives her.

Flott utsikt fra bolig nummer 6

I tillegg til å være familievennlig kan Kolnes by på aktiviteter for en hver smak. Kolnes Golfpark med 9- hullsbane er like oppi bakken. Her er også ny 6-hulls flombelyst pitch & put bane under bygging. På varme sommerdager kan du legge turen til Aksnes strand med sommerkiosk og flotte omgivelser. Kolnes har lang sjølinje og mange i området bruker Førresfjorden flittig, til både fisking, vannsport og rekreasjon.

Helgehandelen legger du gjerne til Raglamyr, med bl.a. Amandasenteret og OBS. Her er alle fasiliteter, og det ligger bare 8-9 minutter unna med bil.

Bolig nummer 5

For mer informasjon, ta kontakt med:
Marius Kallevik EIENDOMSMEGLER MNEF/Partner
Mob: 90 77 69 49
E-post: marius@meglerhuset-rele.no

Bolig nummer 6

Les mer om prosjektet her

Alle prosjekter