Bekkeberget Hage – Gjerdrum kommune

Urbanhus over to plan med carport, vestvendt terrasse og svært god standard – 4 AV 4 SOLGT, MEN EN SEKSJON VIDERESELGES PÅ NYTT! Ti kjedede eneboliger og åtte rekkehus ca. 4 km nordvest for Ask i Gjerdrum kommune.

Boligene designes av URBANHUS og vil få en moderne arkitektur med store vindusflater og flotte, funkisinspirerte fasader. Alle boligene vil ligge på et skjermet boligfelt, hvor det vil bli etablert fine grøntarealer. I tilknytning til prosjektet vil utbygger etablere en tuftepark med flere treningsapparater beregnet for både eldre og yngre. Dette håper vi vil glede de nye innflytterne, og nabolaget for øvrig.

AREAL

P-rom/BRA: 121/126 kvm

P-rom inneholder:

Plan 1: Entré, bad/WC, vaskerom, kjøkken og stue.

Plan 2: 3 stk. soverom, stue og bad/WC.

S-rom inneholder: Bod i 1. etg.

BELIGGENHET
Boligprosjektet vil få en svært skjermet beliggenhet i et veletablert og barnevennlig boligområde på Bekkeberget, ca. 4 km nordvest for Ask sentrum. Ask er kommunesenteret i Gjerdrum kommune, og er et hyggelig tettsted med flere dagligvareforretninger, restauranter, apotek, Vinmonopol, bibliotek, kulturhus, tannlege, lege, frisør med mer. Populære steder er familiehotellet Raumergården, som skilter med en av landets beste vinkjellere, og Nordvæst, hvor de lover en herlig avslappende atmosfære og fantastisk mat. Fra boligene blir det svært kort gange til busstopp, Veståsen barneskole og flere barnehager.

1 av 6

NØKKELFERDIG
Boligene fra Urbanhus leveres nøkkelferdige, slik at du og din familie kan flytte rett inn! I tillegg vil det også bli mulighet for å gjøre individuelle tilpasninger, slik at du kan sette ditt preg på boligen – men da lønner det seg å være tidlig ute! Les mer om prosjektet her https://www.finn.no/realestate/newbuildings/ad.html?finnkode=184989321

Neste prosjekt
Alle prosjekter