Aase Gård

En ytterst sjelden mulighet for den kvalitetsbevisste som ønsker en eksklusiv bolig i et godt og trygt bomiljø. Boligområdet ligger i enden av Torger Carlsensgate.

Om Aase Gård

Åse Gård er et fantastisk boligområde på en topp ved Sandved i Sandnes. Herfra er det utsikt både mot sør og øst. Tomtene i Vindmøllhagen er blant de siste som bebygges nå. Her kan dere flytte inn i et rolig og svært barnevennlig boligområde, tilknyttet turstier og natur, med små og store lekeplasser og uterom for beboerne. Under planlegging av området er det lagt stor vekt på trivsel og barnevennlighet. Ta gjerne en spasertur for å oppleve nabolaget, de hyggelige alleene, gangstiene, eller la barna klatre og leke på en av de nye lekeplassene.

Velkommen til ett godt sted å bo

Eneboligene på Åse Gård er store og stilrene, typiske Urbanhus boliger. Det er lagt vekt på de utvendige linjene, og innvendig finner du funksjonelle løsninger perfekt tilpasset en moderne familie. Eneboligene blir en del av et stilrent eneboligmiljø der alle utviklerne i området har lagt stor vekt på arkitektur. Helhetlig er dermed et ord som passer særdeles godt i beskrivelsen av boligene og nabolaget.

Les mer om prosjektet

Alle prosjekter